gratisintakegeelklein       telnummerenoffertekleinneww

Dienstenaanbod particulier onderzoek

Een privE-detective inhuren

Een privé-detective inhuren? Groeneveld Bedrijfsrecherche levert gekwalificeerde privé-detectives die actie ondernemen, zonder dat uw veiligheid daarbij in gevaar komt. Binnen Groeneveld Bedrijfsrecherche worden meerdere professionele privé-detectives ingezet. Bij hen staan integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel.

Ieder bewijs dat een van onze detectives levert, is op geheel legitieme wijze verkregen. De kernwaarden ‘integer’ en ‘betrouwbaar’ zijn dan ook in ons bedrijf verankerd. Groeneveld Bedrijfsrecherche is geaccrediteerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie. Een privE-detective inschakelen, wanneer en waarom?


Voelt u zich onveilig? Wordt u bedreigd of afgeperst? Heeft u te maken met een stalker? Of denkt u dat u te veel alimentatie betaalt aan uw ex-partner? Bijvoorbeeld omdat hij of zij vermoedelijk samenwoont met een nieuwe partner of zwijgt over een (vaste) baan en inkomen? In deze en soortgelijke gevallen kan het inschakelen van een privé-detective u helpen. Niet alleen om zekerheid te krijgen over uw situatie, maar ook om uw gevoel van veiligheid te vergroten en het probleem de wereld uit te helpen. Privé-detectives komen namelijk niet alleen in films voor.

Meestal wordt de term ‘detective’ geassocieerd met Sherlock Holmes-achtige toestanden; een speurneus met verrekijker in de bosjes die duistere figuren in achterafstraatjes gadeslaat. Een privé-detective doet in werkelijkheid veel meer dan dat. Want naast veldwerk, zoals undercoveracties of het schaduwen van personen, is een detective tegenwoordig voornamelijk bezig met digitale research. Eigenlijk kan een detective gezien worden als een verlengstuk van de politie. Daar waar de politie stopt, gaat een privé-detective verder, binnen de kaders van wet- en regelgeving. Wat een privé-detective, naast alimentatieonderzoek of afpersingsonderzoek, nog meer voor u kan doen?

Digitale research en veldwerkonderzoek naar:

  • overspelige partners;
  • vermiste personen;
  • oplichters;
  • (bedrijfs)fraudeurs.


Hoe gaat een privE-detective te werk? 


Fotolia 50772134 XSWanneer u een privé-detective van Groeneveld Bedrijfsrecherche inschakelt, brengt deze eerst samen met u in kaart wat het probleem is en wat er onderzocht moet worden. Welke personen spelen een rol? Wie moet(en) er worden geobserveerd? En waarover wilt u meer duidelijkheid? Nadat alles in kaart is gebracht zal er een plan van aanpak worden opgesteld welke aan u zal worden voorgelegd. Daarna zal de privé-detective het onderzoek starten.

Dit kan bestaan uit:

  • het ondervragen of screenen van personen;
  • het vastleggen van getuigenverklaringen;
  • analyses maken van administratie of bedrijfsnetwerken;
  • de inzet van verborgen camera’s;
  • online onderzoek of databaseonderzoek.


Na afloop van het onderzoek brengt de detective verslag uit middels een schriftelijk rapport. Hierin leest u meer over de toegepaste onderzoekstechnieken, welke tactische overwegingen een rol hebben gespeeld en de bevindingen van het onderzoek. De bevindingen worden aangevuld met een advies, zodat u persoonlijke problemen van dezelfde aard in de toekomst kunt voorkomen.

De kosten van een privE-detective


Voordat een privé-detective voor u aan de slag gaat, maakt u uiteraard samen sluitende prijsafspraken. In de meeste gevallen huurt u een detective in tegen een vast uurtarief. U kunt zich voorstellen dat het analyseren van online activiteiten of bedrijfsnetwerken over het algemeen tegen een lager uurtarief kan worden gedaan, dan het aan de tand voelen van een verdachte. Ook is het geheel afhankelijk van de aard van de opdracht hoeveel tijd een detective eraan moet spenderen en of er gebruik moet worden gemaakt van geavanceerde camera- of computerapparatuur. Wij van Groeneveld Bedrijfsrecherche maken vooraf altijd afspraken over de totaalprijs, zodat u nooit tegen onverwachte kosten aanloopt. Heeft u een privé-detective nodig? Vraag nu gratis een intakegesprek op locatie aan.

Contact opnemen