gratisintakegeelklein       telnummerenoffertekleinneww

Alimentatieonderzoek

Als u gescheiden bent, kan het voorkomen dat u Alimentatie moet betalen aan uw ex-partner. De hoogt van de Alimentatie is bij de scheiding gerechtelijk vastgesteld. Maar wat als de situatie van uw ex-partner gewijzigd is, bijvoorbeeld door samenwonen, een huwelijk of een nieuwe baan, en u te veel Alimentatie betaalt? In een aantal gevallen biedt een Alimentatie onderzoek uitkomst. Groeneveld Bedrijfsrecherche is zeer actief op het gebied van Alimentatie onderzoek en Alimentatie fraude.

 

 • Vermoedt u dat uw ex partner is gaan samenwonen met een nieuwe partner, en onterecht Alimentatie ontvangt?
 • Heeft uw ex partner een nieuwe baan gevonden, waardoor uw Alimentatieplicht is komen te vervallen?
 • Geeft uw ex-partner geen gehoor aan een verzoek tot wijziging van de Alimentatie?

Neem dan actie en laat gedegen onderzoek uitvoeren door Groeneveld Recherchebureau om aan te tonen dat uw partner geen recht meer heeft op Alimentatie.

Hoe werkt een Alimentatieonderzoek?


Bij een Alimentatieonderzoek wordt onderzocht of de situatie van uw ex-partner dusdanig gewijzigd is waardoor u ten onrechte Alimentatie betaalt. Dit onderzoek bestaat onder andere uit:

 • een intakegesprek om de opdracht te bespreken. Hierbij geeft u zo veel mogelijk informatie over uw ex-partner, zodat wij ons onderzoek kunnen starten. Denk hierbij aan foto's, adresgegevens en informatie over werk en andere bezigheden;
 • observatie van uw ex-partner, eventueel met foto- of video-opnamen;
 • een eventueel afsluitend buurtonderzoek waarbij buurtbewoners verklaringen afleggen, uiteraard alleen met toestemming van u;
 • deskresearch.

Tijdens het Alimentatie onderzoek houden we u regelmatig op de hoogte over de voortgang. Na afronding van het Alimentatie onderzoek ontvangt u een rapport dat u bij een gerechtelijke procedure als bewijsmateriaal kunt gebruiken. Het voor u opgemaakte dossier van Groeneveld Bedrijfsrecherche kan worden gebruikt en wordt erkend door de Rechtbank.

Zo weet u zeker dat het niet uw woord tegen dat van uw ex-partner is, wat bij dit soort situaties vaak voorkomt.

Denkt u dat u ten onrechte Alimentatie betaalt? Twijfel niet, en maak dan vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


Contact opnemen

Accreditaties

 • minjus 

  Groeneveld bedrijfsrecherche is geaccrediteerd door het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

  POB Nummer: POB1436
  Legitimatiebewijsnummer:   20141124250